„Shape of You” – Ed Sheeran: Dzięki chwytliwej i zapadającej w pamięć melodii ta przebojowa piosenka Eda Sheerana z pewnością sprawi, że poczujesz się szczęśliwy za każdym razem, gdy ją usłyszysz.
„Despacito” – Luis Fonsi ft. Daddy Yankee: Ten optymistyczny latynoski utwór sprawi, że będziesz chciał tańczyć za każdym razem, gdy zadzwoni telefon.
„Uptown Funk” – Mark Ronson ft. Bruno Mars: Z wesołym i żywym rytmem, jest to idealny wybór dla tych, którzy kochają emocje.
„Happy” – Pharrell Williams: Wesoła melodia i optymistyczny tekst sprawią Ci radość za każdym razem, gdy nadejdzie połączenie.
„Rolling in the Deep” – Adele: Jeśli jesteś miłośnikiem mocnych i głębokich melodii, nie możesz przegapić tego przeboju Adele.
„Blinding Lights” – The Weeknd: ten utwór w stylu retro zapewni Ci nowe i stylowe uczucie.
„Senorita” – Shawn Mendes i Camila Cabello: Słodka i romantyczna melodia będzie idealnym wyborem dla zakochanych.
„Bad Guy” – Billie Eilish: Dzięki wyjątkowemu stylowi i osobowości jest to dzwonek dla tych, którzy chcą być inni.
„Levitating” – Dua Lipa: Ten zabawny taneczno-popowy utwór sprawi, że będziesz chciał tańczyć za każdym razem, gdy zadzwoni telefon.
„Old Town Road” – Lil Nas X ft. Billy Ray Cyrus: Melodia będąca połączeniem country i hip-hopu wniesie coś nowego i interesującego.
„Rockstar” – Post Malone z udziałem m.in. 21 Savage: Z mocnymi melodiami i tekstami pełnymi osobowości, jest to idealny wybór dla tych, którzy kochają rap.
„Savage Love” – Jawsh 685 i Jason Derulo: Ten zabawny i wpadający w ucho utwór sprawi, że będziesz podekscytowany za każdym razem, gdy go usłyszysz.
„Nie można zatrzymać tego uczucia!” - Justin Timberlake: Wesołe i optymistyczne melodie dodadzą Ci pozytywnej energii.
„Memories” – Maroon 5: Dzięki głębokim tekstom i delikatnej melodii jest to idealny wybór dla tych, którzy kochają wyrafinowanie.
„Dance Monkey” – Tones and I: Zabawna i energetyczna melodia, która sprawi, że będziesz chciał tańczyć za każdym razem, gdy zadzwoni Twój telefon.
„Someone You Loved” – Lewis Capaldi: Ta wzruszająca ballada przyniesie ciepłe i głębokie uczucia.
„Watermelon Sugar” – Harry Styles: Wesoła i słodka melodia sprawi, że poczujesz się bardziej zakochany w życiu.
„Yummy” – Justin Bieber: Dzięki słodkiej i zapadającej w pamięć melodii jest to idealny dzwonek dla tych, którzy kochają romanse.
„Circles” – Post Malone: Łagodna melodia i emocjonalne teksty przyniosą uczucie relaksu.
„Good 4 U” – Olivia Rodrigo: Piosenka w energetycznym pop-punkowym stylu będzie idealnym wyborem dla tych, którzy kochają siłę.
Szukałem dzwonki na telefon mp3 i stwierdziłem, że są zabawne i proste w konfiguracji. Zainstalowałem je na swoim telefonie, dzięki temu jestem bardziej pewny siebie.